Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

April Strolling Social

13 April at 12:0020:00

April is CAMRA’s Community Pubs Month. Our April Strolling Social will be visiting some village pubs along the No13 bus route.

Our Strolling Socials start around midday and finish around 7pm. You don’t need to be there for the whole thing. Join us and leave as you will.

This time we’ll be starting at 12:20 in the Old Red Lion, Horseheath. We’ll then move to Linton to visit the Waggon & Horses, the Dog & Duck, the Crown Inn and the Wylde Sky Brewery Tap Room. After these we’ll visit the Pear Tree in Hildersham, the Three Tuns in Great Abington before, time permitting, finishing in the George Inn in Babraham.

For more details email Ali.

Provisional schedule.

13A bus leaves Drummer St Bay 8 at 11:30 or catch it at Addenbrookes Bay C at 11:45. Arrive at 1st stop in Horseheath (W Wickham Rd) at 12:17.
Walk 150 meters to the Old Red Lion (food available). 12:20-13:00 (40 minutes)
Return to the bus stop and catch the 13A heading to Cambridge at 13:07. Arrive at the 3rd stop in Linton (Parsonage Way) at 13:13.
Walk 150 meters to the Waggon & Horses. 13:15-13:45 (30 minutes)
Walk 400 meters to the Dog & Duck (food available). 13:50-14:20 (30 minutes)
Walk 300 meters to the Crown Inn (no food 14:30-18:30). 14:25-14:55 (30 minutes)
Walk 250 meters to the Wylde Sky Brewery Tap Room. 15:05-16:10 (65 minutes)
Walk 250 meters to the Linton (opp High St) bus stop and catch the 13A at 16:18. Arrive at Hildersham (opp High St) at 16:20.
Walk 500 meters to the Pear Tree (light bar menu). 16:30-17:10 (40 minutes)
Return to the bus stop and catch the 13A at 17:20. Arrive at 3rd stop in Gt Abington (Linton Rd) at 17:23.
Walk 150 meters to the Three Tuns (food from 18:00). 17:30-18:20 (50 minutes)
Return to the bus stop and catch the 13 at 18:25. Arrive at Babraham (opp High St) at 18:28.
Walk 450 meters to the George (food available). 18:35-19:20 (45 minutes)
Return to the bus stop and catch the 13 at 19:28. Arrives Addenbrookes at 19:38 and Drummer St at 19:50.

Details

Date:
13 April
Time:
12:00–20:00
Event Categories:
, ,

Organiser

Alistair Cook
Email:
alistair.cook@cambridge-camra.org.uk